Kinderstoel review: Poppy Meegroeistoel van phil&teds

De phil&teds poppy meegroeistoel

We gebruiken deze stoel al een tijdje voor ons jongste kindje “Stig” en het is ons duidelijk dat veel van de recensies die je online kan vinden  niet echt weergeven wat voor een geweldig product dit is. Tijd voor een serieuze review door hem serieus te gebruiken (/misbruiken 🙂 ).

Om even snel een conclusie mee te geven: Wij vinden deze phil&teds poppy meegroeistoel geweldig!

De weinige zwakheden worden meer dan overschaduwd door zijn algemene geweldig-zijn. Wij zijn er alvast uit: de kinderstoelkeuze is belangrijk, … heel belangrijk!

 

Een kinderstoel = een belangrijke aankoop

Poppy Meegroeistoel & Stig
Phil&teds Poppy Meegroeistoel getest door Stig

Deze aankoop is zoveel belangrijker dan de meeste nieuwe ouders denken. Een kinderstoel is een meubelstuk dat in het midden van uw keuken / eetkamer / draaischijf van uw dagelijks leven zal staan. Het wordt 2-5 keer per dag gedurende x aantal jaar gebruikt + Hij kan ook nog eens makkelijk mee op verplaatsing.
Voordat we deze zelf aanschaften hebben we uiteraard zoals veel ouders de IKEA-versies overwogen. Maar als je alles opsomt heeft deze stoel toch veel pluspunten tov die goedkope variant.

Pluspunten van de phil&teds poppy

Dus, om met de deur in huis te vallen, zijn hier de belangrijkste redenen waarom we dit zo super vinden:

1. Het ziet er super goed uit. Niet te modernistisch, niet te baby-achtig, precies goed. 

De meeste meegroeistoelen zijn gewoon niet mooi, en de sommige proberen “te hard” om modern te zijn, wat vaak uitmond in slecht gebruiksgemak. Esthetiek is belangrijk voor iets dat je nog vele jaren in je eetkamer/woonkamer laat staan en dat je kind veel leuke en belangrijke dingen toelaat. Elke dag zitten we (meermaals) aan de eettafel, dus is het leuk dat daar iets kan bijstaan dat voor iedereen een plezier is om naar te kijken / gebruiken.

Je maakt soms foto’s van je kind dat net eten over zijn hele gezicht heeft gesmeerd, het eten van die 1ste verjaardagstaart, familie-diners. Je zult vrienden ontvangen en ze zullen de mooie poppy meegroeistoel gegarandeerd zien staan. Je zult jezelf kunnen rekenen tot de groep van “de coolste ouders” omdat je deze stoel hebt 🙂 . Uit eigen ervaring ziet onze Stig er goed uit op zijn coole stoel en dat delen we graag op Instagram en Facebook.

2. De poppy meegroeistoel is ongelooflijk draagbaar. Pak de stoel makkelijk op aan de handgreep achteraan en neem hem gerust mee op verplaatsing.

De draagbaarheid van de stoel is een van die dingen die we als onmisbaar beschouwen. Hij is licht en heeft een handvat, Hij is sterk genoeg om te verplaatsen/verschuiven als je kindje in de stoel zit.

Wil je hem meenemen voor een maaltijd in de buitenlucht? Geen probleem, manoeuvreer het door de deur (het heeft een brede houding, maar het is redelijk eenvoudig) en neem je kindje mee naar buiten.

Wil je hem gebruiken in het park? Eenvoudig, de uitstekende poten kunnen gemakkelijk op elk oppervlak worden geplaatst, van zand tot gras en van laminaat tot linoleum. We verplaatsen de stoel constant.

Wil je, je kindje een hapje laten eten terwijl je het echte diner klaarmaakt? Parkeer de stoel even in de keuken en je kindje kan rustig meekijken terwijl jij het eten klaarmaakt 🙂

Maar, de kers op de taart is het échte reisvermogen. We gooien de stoel elke keer in de koffer van de auto voor etentjes. Het duurt 45 seconden om hem compact uit elkaar te halen, alsook 45 seconden om hem weer op te zetten, en je wint nog extra seconden wanneer je de voetensteun kan afschaffen. De Poppy meegroeistoel meenemen, betekent dat je kindje altijd in een vertrouwde zitplaats kan zitten. Je zal de gastheren niet laten stressen om babystoeltjes te voorzien én je kan pronken met je zalige moderne, compacte meegroeistoel. De oma’s zullen er snel op aandringen: “Neem jullie kinderstoel maar mee!”

 

3. Het past in uw huis. 

De fysieke voetafdruk van deze stoel is zeer netjes vergeleken met de concurrentie. Terwijl de benen een brede en stabiele houding hebben, is het gemakkelijk om over en om hen heen te stappen. Ze kunnen onder tafelranden plooien en zijn gemakkelijk op te bergen. Maar het belangrijkste is dat de stoel zelf mooi en klein is, wat een groot voordeel is bij het manoeuvreren op een kleinere plaats. Zoveel andere kinderstoelen nemen onnodig veel ruimte in.

4. Het is absoluut sterk, stevig, bruikbaar en veilig.

Het dienblad + middenpost is zeer stevig en houdt je kindje veilig op zijn plaats. Wanneer je ook nog eens de bijgeleverde gordeltjes gaat gebruiken, kunnen ze er onmogelijk uitvallen. Maar eerlijk gezegd gebruiken we de gordeltjes amper, de stoel is zo veilig genoeg.

 

5. Het is doodeenvoudig.

Er is een zeer standaard heupgordel met behulp van eenvoudige clips en een enkele ladeknop. Eén klik op, één klik uit. Eenvoudig. De Phil & Teds poppy meegroeistoel heeft een leercurve van welgeteld 3 minuten, en dan is de bediening gewoon heel eenvoudig.

 

 

 

CONCLUSIE – phil&teds poppy

Koop deze kinderstoel. Geniet van de coolheid, het gebruiksgemak en de draagbaarheid / verplaatsbaarheid.
Koop zo een kinderstoel die ook jij kan liefhebben en overal mee naartoe kan nemen, je zult er geen moment spijt van krijgen.

 

Poppy meegroeistoel

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

0

Your Cart

%d bloggers like this: