Makkelijk een gezonde snack voor onderweg

Gezonde hapjes – makkelijk én ecologisch

Wij zijn altijd op zoek naar manieren om gezond eten en drinken te stimuleren bij de kindjes. Liefst zou het ook nog eens niet te veel werk moeten zijn, zodat we het zelf ook volhouden. Graag ook ecologisch en er leuk uitzien is een grote plus voor de kindjes.

Ons oudste zoontje is zot van knijpzakjes, maar vaak zijn die niet zo gezond en zorgen ze voor enorm veel afval. Ze zijn wel enorm gemakkelijk, want je kan ze in de auto geven als je in de file staat, je geeft ze op een stop tijdens een bezoekje aan de dierentuin of je geeft ze gewoon mee met school. Fantastisch dus, maar niet zo ecologisch, maar na even zoeken kwamen we uiteindelijk bij de Squeasy Snackers uit. Met de herbruikbare knijpflesjes van Squeasy kan je zelf fruit mixen én op een handige, lekvrije manier meenemen. Groot succes blijkt bij ons, ons zoontje krijgt zo véél meer fruit binnen. Hieronder delen we een makkelijk leuk receptje, klaar voor succes!

 

Makkelijk recept voor Squeasy Snacker

Wat enorm gemakkelijk is, is diepvriesfruit. Je kan het uiteraard lang bewaren en als je op uitstap gaat neem je het uit de vriezer, laat het dan even een beetje ontdooien zodat je het net kunt mixen, dan is het klaar voor gebruik. Zo blijft het nog een tijdje koud voor onderweg.

Bij dit receptje gebruikte ik:

  • Diepgevrozen bosvruchten (biologisch)
  • Bananen (biologisch)

Super makkelijk:

 

Stap 1

Een handje bosvruchtjes in de kom

 

Stap 2

Snij de banaan in kleindere stukjes en doe ze mee in de kom.

 

Stap 3

Mixen van alle ingrediënten. Doe deze stap eventueel samen met je kind, zodat ze het snackje mee hebben gemaakt 🙂

 

Stap 4

Nu nog in de Squeasy scheppen. Indien de mix niet vochtig genoeg is, kan je dit voor deze fase eerst nog verhelpen en wat bijmixen.

 

Stap 5

Flesje afsluiten en meenemen!

 

Intresse in de Squeasy?

Kijk snel op onze website naar de verschillende formaten en kleurtjes.

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

0

Your Cart

%d bloggers like this: