Orgineel cadeau voor een 3-jarige – Krijtboekje Jaq Jaq Bird

Review Krijtboekje van Jaq Jaq Bird

Geen papierverspilling meer

In een wereld waar kinderen zich steeds meer en meer bezighouden met elektronica, is het leuk om te zien dat er toch offline producten bestaan die tot de verbeelding kunnen spreken. De krijtboekjes van Jaq Jaq Bird doen precies dat en laten kinderen kunst omarmen op een fijne, ecologische én draagbare manier.

Zo ben heb ik mijn zoontje Fré een boekje laten kiezen en zijn we gaan testen! 🙂

Met deze boekjes is papier verspillen bij de eerste kunstwerkjes van onze jonge held verleden tijd!

 

Kenmerken van het krijtboekje

Jaq Jaq Bird KrijtboekjeDe boekjes bestaan uit 8 zwarte herbruikbare pagina’s bedekt met een toplaag vergelijkbaar met bordverf. Op deze pagina’s kan je naar hartenlust je creatieve zelve laten gaan met de bijgeleverde stofvrije “butterstix” krijtjes. Die butterstix zijn op een ecologische manier vervaardigd en bezitten een bepaald soort olie, die voor het stofvrije karakter zorgt.

 

Draagbaar en rommelvrij entertainment

Het boekje is ideaal om mee te nemen op verplaatsing. Zo kan het makkelijk mee in de auto, op restaurant, op het vliegtuig, etc… Alsook is het een enorm leuke bezigheid voor de kleine kunstenaar en de ouders hebben tijd terwijl eventjes wat rust.

De boekjes bezitten op de laatste pagina een handige, stoffen houder met een doosje van 4 verschillende gekleurde butterstix.

Je steekt de hele set dus makkelijk in de handtas, rugzak of luiertas en zo heb je altijd rommelvrije entertainment bij.

 

Verschillende uitvoeringen

Het boekje bestaat in een 10-tal uitvoeringen gaande van treinen, vlieghavens en sterren tot eenhoorns, ijsjes en bosvrienden. Kortom voor elk kind een uniek ontwerp. Elk boekje wordt geleverd met 4 verschillend gekleurde butterstix-krijtjes. Elk krijtje heeft een leuke levendige kleur.

Check zeker ook de butterstix apart als je een echte kunstenaar in huis hebt. Zo kan je de boekjes upgraden met meerdere kleuren voor nog meer creatief plezier!

Jaq Jaq Bird Krijtboekje inhoud

Volg ook Jaq Jaq Bird op Facebook en Instagram om een ​​aantal van de andere prachtige creaties te zien. Hebben jullie prachtige creaties? Wij zijn erg benieuwd! Stuur ze ons op via de gekende sociale kanalen 🙂

 

Ideaal als cadeau

Wil je origineel uit de hoek komen? Dan zijn deze krijtboekjes als cadeau ideaal!

Koop ze snel via de website en laat ze eventueel inpakken zodoende je het cadeau enkel nog maar moet afgeven.

 

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

0

Your Cart

%d bloggers like this: