Van denkbeeldige vriend naar webshop

Het webshop-idee

Kate is een vrouw met het hart op de juiste plaats en met een enorm talent voor bewust moederschap, dat merken we elke dag in ons gezin. Dat talent had ze graag in een job omgetoverd, maar dat bleek niet zo simpel. Zo heeft ze een zekere periode liggen rondlopen met de gedachte om een eigen crèche op te starten om zo een job te hebben waarbij je met kinderen en hun ouders in contact komt. Heel concreet is die gedachte nooit geworden.

Zo ging ons gezinsleventje voort tot november 2017, toen kreeg ik (Yannick) het idee om een eigen webshop op te starten. Een leuk initiatief om samen uit te bouwen dacht ik en zo kwamen al snel tot het idee dat ik het IT-gedeelte tot mij zou nemen en Kate het productgamma.

Na veel avonden palaveren kwamen we dan terecht op een sterk idee dat we samen konden uitbouwen: Een babywinkel voor bewust ouderschap.Ecologische en duurzame producten zouden centraal staan, zo kunnen we onze levensstijl tonen en andere gezinnen inspireren om hetzelfde te doen.

Oorsprong van de lieve draak

Onze kersverse zaak had natuurlijk een naam nodig en die vonden we bij het denkbeeldige vriendje van ons zoontje Fré, de lieve draak. Ikzelf ben al jaren bezeten door alles wat nog maar iets met fantasy en games te maken heeft en draken zijn daar natuurlijk niet uit weg te denken. Zo was ik een tijdje geleden Fré gaan afhalen bij de onthaalmoeder waarbij hij toch vaak enorm moe van terug kwam. Om hem dan op te vrolijken vertelde ik vaak zelfverzonnen verhaaltjes.

Dit keer speelde de draak, de ridder en de prinses de hoofdrollen in mijn verhaal. Fré vond dit altijd super, maar Kate was toch bezorgd dat hij op een dag schrik zou krijgen van draken. Dat was ongeveer het moment dat ik “de lieve draak” in het leven heb geroepen. De lieve draak werd een enorm succes bij Fré en het is zelfs vandaag de dag nog steeds zijn denkbeeldige vriend die ‘s nachts over hem waakt.

Dit sprookje is echt

Ondertussen zijn we Januari 2018 – even tussendoor : ook voor jullie de beste wensen voor het nieuwe jaar! – en wij staan klaar voor dit nieuwe avontuur. Het financiële plaatje van ons project is rond en de eerste bestellingen zijn lopende. Ikzelf begin donderdag aan een cursus om de webshop nog beter te maken en Kate stelt heel het gamma samen. We hopen jullie binnenkort te prikkelen met onze unieke producten, die we allemaal zelf getest en goedgekeurd hebben.

Willen jullie als eerste op de hoogte gehouden worden van verdere vorderingen en de laatste nieuwtjes, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. (dat kan in de groene balk bovenaan deze pagina). Onze openingsweek wordt al meteen een echte voltreffer met 10% korting op alle producten.

Tot snel!
Yannick

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

0

Your Cart

%d bloggers like this: