Leverkost

Belgie:
Verzendkost = € 3,00
Gratis verzending vanaf € 30

Nederland:
Verzendkost = € 5,00
Gratis verzending vanaf € 75

 

Levertijd

Bij elk product staat de melding of het al dan niet op voorraad is. Producten die in voorraad zijn, ontvang je meestal binnen 1 à 2 werkdagen nadat de lieve draak je betaling ontvangen heeft (sommige artikels hebben een langere levertermijn, deze staat dan ook vermeld op de productpagina). Zodra de betaling rond is, maken wij je pakje verzendklaar en zal het opgestuurd worden met Bpost.

de lieve draak streeft naar een snelle service, en maakt er dan ook werk van om het pakje binnen de 1 à 2 werkdagen te leveren.

Producten die niet meer in voorraad zijn worden zo spoedig mogelijk terug aangelengd. Wanneer ze terug voorradig zijn, staat dit vermeld op de website en kunnen ze weer besteld worden.

Wanneer een pakket niet geleverd kan worden omwille van een foutief opgegeven adres of wanneer een pakket niet binnen de bepaalde termijn werd afgehaald op het afhaalpunt, wordt het pakket automatisch terug naar de lieve draak gestuurd. Voor een tweede verzending worden er verzendkosten in rekening gebracht ongeacht de totale kost van de bestelling. De verzendkosten worden bepaald door de prijzen die onze koeriersdiensten hanteren om een pakket naar het betreffende land te sturen. Zodra wij de betaling van de verzendkosten ontvangen hebben, sturen wij het pakket onmiddellijk terug op.

 

Levermogelijkheden

Levering thuis of op het werk, bij een kennis, familie of op een specifiek afhaalpunt. Het pakje zal bezorgd worden op het adres/afhaalpunt dat jullie doorgeven bij het leveradres. Als er niemand thuis is bij levering, zal er door Bpost een melding in de brievenbus gestoken worden waar en vanaf wanneer je het pakje kan gaan afhalen.
Je kan het pakje ook altijd zelf komen afhalen bij ons, na afspraak. Vaak kan dit ook ‘s avonds of in het weekend.